De lekkerste adresjes van de Veluwe

700px-lekkerste-adresjes-van-de-veuluwe-boek-3d

Banketbakkerij van Asselt staat in het boek: De lekkerste adresjes van de veluwe

 

Maak een reis over de Veluwe en ontdek de lekkerste plekjes uit deze smaakvolle streek. In dit boek zijn streekproducenten, ambachten en restaurants uitgelicht en vindt u de gegevens van 176 bijzondere adresjes.

Lees het verhaal achter de producent, brouwer en restaurateur. Bezoek een van de adresjes. Fiets de Toer de Boer en ervaar wat de Veluwe te bieden heeft.

Op pad

Dat is het motto van dit boek. Het formaat is handzaam en het boek staat boordevol informatie. Neem deze gids mee op uw fietstocht (past in mand en tas), of stippel een autoroute uit langs de lekkerste adresjes. Zoeken hoeft u niet. Alle informatie is in hapklare brokken verdeeld over de vier gebieden van de Veluwe. Van tien warm aanbevolen restaurants tot een aparte drankensectie. Van de lekkerste winkel de stad tot een boerenshop, ergens verscholen op het Veluwse platteland.

boek kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *